ENGLISH BELOW

"In 2011 deed ik samen met mijn vrouw, Orla Rejen, mijn eerste CrossFit training bij Reebok CrossFit Northern Ireland. Een vriend van ons, Andy gausden, is de eigenaar van deze box en na drie trainingen was ik hooked. Anderhalf jaar later openden we onze eigen box CrossFit Apeldoorn. 


Europees Kampioen Grappling

In mijn jeugd heb ik verschillende sporten gedaan, maar judo was voor mij het meest bepalend. Later ontdekte ik MMA en heb ik professioneel wedstrijden gedaan in binnen- en buitenland, waaronder in Japan en Brazilië. Tevens werd ik Europees Kampioen grappling. 


The CrossFit Games

Na ruim twee jaar het online Invictus competitor program te hebben gevolgd, heb ik sinds 2015 mijn personal coach, Tino Marini, van CrossFit Invictus die mijn programmering doet. Ik heb het afgelopen jaar veel progressie geboekt en dit resulteerde onder andere in een 1e plaats tijdens de French throwdown en een 2e plaats tijdens de Lowlands Throwdown. Momenteel ben ik me aan het voorbereiden voor de Open en Master Qualifier 2017. Mijn doel is om bij de beste 20 te eindigen en me daarmee te kwalificeren voor de CrossFit Games. 

Behaalde resultaten

 • 40e wereldwijd na de Master Games Qualifier in 2016 
 • 3e na de Open 2016 
 • 1e French Throwdown 2016 
 • 2e Lowlands Throwdown 2016 
 • 2e Rotterdam throwdown (elite) 2015 
 • 2e Istanbul Throwdown 2014 
 • 1e Police Games 2014 
 • Qualified 4 years in a row as an elite for the Lowlands Throwdown


Wil je meer weten over Bastiaan? Volg hem dan op Instagram: @bastiaanrejen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"In 2011 I did my first CrossFit workout at Reebok CrossFit Northern Ireland, together with my wife Orla Rejen. A friend of mine owns this box and after just three workouts I was hooked. One and half years later we opened our own box: CrossFit Apeldoorn. 

Grappling Champion

I did several sports when I was younger, but I really loved judo! I discovered MMA some years later and I did competitions in Holland and other countries of which Japan and Brasil. And I become Europese Champion Grappling. 

The CrossFit Games

After following the Invictus competitor program for over two years, I got my own personal coach in 2015. His name is Tino Martini from CrossFit Invictus and he does my programming. I made a lot of progress over the past year and one of the results of that was a first place during the French Throwdown and a second place during the Lowlands Throwdown. I am currently preparing myself for the CrossFit Open and the Master Qualifier of 2017. My ultimate goals is to reach the top 20 so I qualify myself for the CrossFit Games. 

Competitions

 • 40th place worldwide after the Master Games Qualifier in 2016 
 • 3th after the Open 2016 
 • 1st French Throwdown 2016 
 • 2nd Lowlands Throwdown 2016 
 • 2nd Rotterdam throwdown (elite) 2015 
 • 2e Istanbul Throwdown 2014 
 • 2nd Police Games 2014 
 • Qualified 4 years in a row as an elite for the Lowlands Throwdown


Want to know more about Bastiaan? Follow him on Instagram: @bastiaanrejen