ENGLISH BELOW
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belinda Bekker is alles behalve een onbekende in de wereld van throwdowns en competities. Ze heeft al aardig wat prestaties op haar naam staan en haar ultieme doel is meedoen aan de Regionals. Let's meet Crossmaxx athlete Belinda! "Mijn naam is Belinda Bekker en ben sinds april 2013 bezig met CrossFit. Voor CrossFit heb ik ruim 12 jaar geturnt en na de sportacademie(HALO) ben ik begonnen met fitness. Daar volgde ik iedere week een circuitlesje. De instructeur vertelde mij dat CrossFit wel iets voor mij zou zijn omdat ik erg fanatiek bezig was met die lessen. Ik heb vervolgens bij CrossFit Den Haag een proeflesje gedaan en was erna meteen verkocht. Na een jaartje ben ik naar CrossFit Delft gegaan en ik train daar nu nog steeds.

Throwdowns 

Ik heb al aardig wat wedstrijden meegedaan zoals:

 • The French Throwdown (2 keer)
 • The Athlete Games
 • Brussel Throwdown
 • Antwerpen Throwdown
 • Cry me a river 2015,
 • The Lowlands Throwdown (3 keer)
 • Berlin Throwdown
 • The beach Throwdown (2 keer)
 • Rotterdam Throwdown
 • Njoya league
 • The battle of the beasts in Londen
 • The German Throwdown 
Mijn doel is op de Regionals te belanden en of dat individueel is of met een team maakt mij niet zoveel uit!"

Volg Belinda ook op Instagram: @belinda_cf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belinda Bekker is a well known lady in the word of throwdowns and competitions. She already achieved a lot and her ultimate goal is competiting at the CrossFit Regionals. Let's meet Crossmaxx athlete Belinda! 


"My name is Belinda Bekker and I started doing CrossFit in April, 2013. Before I startd CrossFit I was in gymnastics for 12 years and after the academy of sports I started doing fitness. At the gym I participated every week in a circuit class. The instructor told me that he thought I would like CrossFit, because I was always really fanatic during the classes. I decided to do a try a CrossFit class at CrossFit Den Haag and I immediately loved it! After a year I decided to go to CrossFit Delft and I still train there. 

Throwdowns 

I competed at several competitions, like:
 • The French Throwdown (2 times)
 • The Athlete Games
 • Brussel Throwdown
 • Antwerpen Throwdown
 • Cry me a river 2015,
 • The Lowlands Throwdown (3 times)
 • Berlin Throwdown
 • The beach Throwdown (2 times)
 • Rotterdam Throwdown
 • Njoya league
 • The battle of the beasts in Londen
 • The German Throwdown 
My goal is to compete at the Regionals, whether it is as an individual or with a team." 

Follow Belinda on Instagram: @belinda_cf