ENGLISH BELOW
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze dame heeft al heel veel workouts verpletterd en geweldige prijzen gewonnen, maar haar doel is uiteraard om deel te nemen aan de CrossFit Games van 2018. Ze werkt momenteel keihard en tilt super zwaar om haar droom werkelijkheid te maken. Let's meet Crossmaxx athlete Elia Navarro. 


"Mijn naam is Elia Navarro, ik kom uit Spanje en ben 35 jaar oud. Al vanaf dat ik een klein meisje ben ben ik bezig met sport. Ik heb verschillende soorten beoefend, zoals surfen, klimmen en capoeira. Ik ben surf instructeur en ik surf nog steeds als ik er tijd voor heb, omdat ik er echt van houd.  

Spain's Nationals
Ik begon met Crossfit in 2013, toen een vriend van mij mij overtuigde om een les in een CrossFit-box te proberen. Ik ben nooit gestopt sinds die eerste les. Toen ik Crossfit startte, begon ik ook met gewichtheffen en ik heb een zilveren medaille gewonnen tijdens Spain' Nationals in 2014 en brons in 2016 in mijn categorie.

Verscheidenheid en intensiteit
Wat ik het leukste vind bij CrossFit is dat ik altijd mijn beste versie van die dag vind en het wordt nooit saai. Ik vond in Crossfit de variëteit en de intensiteit die ik zocht. Het laat mij per dag groeien als een persoon, en niet alleen als een atleet.

CrossFit Games 2018
Mijn beste prestatie is waarschijnlijk mijn kwalificatie voor de Regionals in mijn tweede trainingsjaar, maar ik denk dat mijn prestaties in andere Europese wedstrijden niet minder belangrijk zijn. Mijn ultieme doel is uiteraard om naar de CrossFit Games 2018 te gaan en ik train momenteel hard om dat doel te bereiken!"

Wil je meer weten over Elia? Volg haar op Instagram!
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This badass lady crushed many workouts and won great prizes already, but her main goal is to compete at the CrossFit Games 2018. She is currently working hard and lifting heavy to make her dream come true. Let's meet Crossmaxx athlete Elia Navarro!


"My name is Elia Navarro, I'm from Spain and I'm 35 years old. Since I was a little girl I had been surrounded by sports and I practiced different kinds of them such as surfing, climbing and capoeira. I became a surf instructor and I still do it when I can because I really love it.

Spain's Nationals
I started Crossfit in 2013, when a friend convinced me to try a class in a CrossFit box. I never stopped since that first class. When I started Crossfit I started weightlifting as well and I got silver medal in Spain's Nationals in 2014 and bronze in 2016 in my category.

Variety and intensity
What I like most about CrossFit is that it always makes me find my best version and I don't get used to anything. I found in Crossfit the variety and the intensity that I was looking for. It makes me grow as a person  each day, and not only as an athlete.

CrossFit Games 2018
My best achievement is probably going to Regionals in my 2nd year of training, but I think that my performance in other European competitions since then are not less important. For sure, my ultimate goal is going to the CrossFit Games 2018 and I am currently working hard to reach that goal!"

Want to know more about Elia? Follow her on Instagram