Get to know our athletes: Belinda

Get to know our athletes: Belinda


In deze serie 'get the know our athletes' vertellen onze atleten en ambassadeurs hoe zij in contact gekomen zijn met de sport, wat hun ultieme droom is en geven zij trips en tricks voor andere atleten. In deze blog: Belinda!Hoe ben je in aanraking gekomen met crossfit/weightlifting en wat heeft je doen besluiten om te starten?
Via een fitness waar ik lesjes volgde die gebaseerd waren op crossfit. Degene die de les gaf, vond dat ik eens een echte crossfit les zou moeten volgen. Na de eerste les was ik verkocht en ben ik niet meer weggegaan. Weightlifting doe ik van tijd tot tijd erbij, omdat de gewichtsklasses het leuk maken om mee te doen voor mij. Met crossfit heb ik weinig voordeel bij klein en licht zijn. Met weightlifting heb ik dat wel.

Hoe ben je bij Lifemaxx/Crossmaxx® terechtgekomen?
Dat is alweer 5 jaar geleden denk ik, voor het eerst via een fotoshoot voor de folder in contact gekomen en via wedstrijden natuurlijk.


Wat is je ultieme fitness droom/doel?
De crossfit games


Wat je favoriete oefening en je minst favoriete oefening en waarom?
Ik vind heel veel leuk! Ik ben gek op chest to bar pull ups en barbell cycling.
Minst favoriet zal dan de combinatie zijn van twee oefeningen waarbij lengte een nadeel is, bv roeien en wallballs samen


Heb je tips/tricks voor atleten?
Richt je op je eigen prestatie, dat is het enige wat je in de hand hebt en maakt je crossfit leven een stuk relaxer. Prestaties van anderen kun je niet beïnvloeden, dus doe het beste wat jij kan!

 

Wil je meer weten over Belinda? Volg haar dan op Instagram!

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters