Maak kennis met Christel

Maak kennis met Christel


In de 'Maak kennis met onze atleten' serie vertellen onze Crossmaxx® atleten en ambassadeurs je alles over hoe ze met crossfit begonnen zijn, wat hun doelen zijn en delen ze tips en tricks! In deze blog beantwoordt Lifemaxx ambassadeur Christel onze vragen.

Hoe ben je in aanraking gekomen met crossfit en wat maakte dat je besloot te beginnen?

"Voordat ik aan crossfit deed, trainde ik bij Elevator Sport in Rotterdam. Daar leerden we elementen van crossfit, maar het kostte 1,5 uur om de oefeningen met iets minder gewicht en een hoger tempo te doen. Een soort indoor bootcamp. Ik kwam bij Crossfit Nultien terecht via Daniel (eigenaar van Crossfit Nultien), samen met mijn man. Ik deed een proefles en we zijn daar 5 jaar gebleven. Op dit moment hebben we de beste home gym in het hele land ;)"

Hoe leerde je Lifemaxx/Crossmaxx® kennen?

"Via Isabelle (Boone) en via Crossfit Nultien. Ik heb het geluk gehad dat ik ook twee mooie fotoshoots met Lifemaxx heb kunnen doen en nu staan er in onze home gym alleen materialen van Lifemaxx/Crossmaxx®."

Wat is jouw ultieme fitnessdroom / doel?

"Fit oud worden. Natuurlijk is het fijn om er fysiek goed uit te zien, maar voor mij is het vooral belangrijk om mentaal fit te zijn."

Wat is jouw favoriete oefening en minst favoriete oefening en waarom?

"Favoriet: burpees, handstand push-ups en alles met een dumbbell. Burpees, waarschijnlijk omdat ik ze vrij snel kan doen omdat ik klein ben. Handstand push-ups, tijdens de lockdown heb ik voornamelijk getraind op strict hspu's en dat gaat nu erg goed, zelfs tijdens zware wods. Dumbbells, eind 2020 begonnen mijn onderrugklachten, en de dumbbells waren toen echt mijn beste vriend. Ik kon nog veel strikte oefeningen met ze doen.

Minst favoriet: wallballs en heavy cleans. Wallballs omdat ik echt moet springen om het target te bereiken. Ik ben gewoon geen fan van wallballs. Heavy cleans zijn altijd al een zwakte geweest..."

Heb je nog tips/tricks voor atleten?

"Ik zie mezelf niet echt als een atleet... Het beste advies dat ik je kan geven is: doe iets wat je leuk vindt. Op die manier kun je het lang volhouden en zul je niet snel opgeven. Train ook met een buddy, zodat je elkaar kunt motiveren!"

Wil je meer weten over Christel? Volg haar dan op Instagram.

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters